SejlerbiXen

Sejlerbixen startede som en hobbyvirksomhed hjemme i vores kælder i 2003 efter almindelig arbejdstids ophør. Lokalerne blev dog hurtigt for små, og efter flere udvidelser hjemme, tog vi det store skridt og flyttede til vores nuværende adresse, Havnevej 25 på trafikhavnen i Struer.

Her er der blevet plads til en dejlig butik på 250m2. Sortimentet udvides til stadighed, så vi fører det meste af det, man lige står og mangler til båden. Vi har også fået plads til at vise tingene pænt frem.

Sejlerbixen skal være Vestjyllands førende fysiske butik, hvor du kan gå på opdagelse og finde inspiration til fremtidige køb til båden.

Udover den fysiske butik, har Sejlerbixen også en webshop. Her kan du se hvad vi har på lager, og hvad vi kan få hjem i en fart. Vi sender selvfølgelig gerne varerne til dig, men du kan også hente dem i butikken.  

 

Alt samlet på et sted

Sejlerbixen er meget andet end blot en butik. Vi servicerer og reparerer også både og motorer. Vi har opvarmet værksted med kran. Her primer/bundmaler vi nye både for en kollega. Vi polerer og klargør både op til 50 fod. Vi laver alle former for monteringsopgaver; instrumenter, bov-hækpropeller, og vi udfører alle former for reparationer ifm. forsikringsskader og meget mere.

Sejlerbixen tilbyder også vinteropbevaring af din båd. Vi råder over 3 store lyse og tørre haller med alarm. Vi har også udendørsopbevaring på asfalteret aflåst plads. Vi har i alt 4500m2 indendørs og 3000m2 udendørsopbevaring, og har ca. 65 både stående. Der er plads til flere, så bare ring.

Sejltanten bor hos os. De kan reparere dine sejl, kalecher, cockpittelte, oversejl, hynder og rigtig meget andet. De kan også lave noget helt nyt til dig.

Vores mål er, at du kun skal henvende dig ét sted for at få løst dine opgaver/problemer med din båd.

 

Personlig og faglig betjening

Sejlerbixen beskæftiger i dag 3 fuldtidsansatte og i sæsonen nogle ekstra deltidshjælpere. Vi er passionerede sejlere, der har sejlet lidt af hvert gennem tiden. Vi deltager løbende i diverse kurser og seminarer for at opdatere vores viden, så vi kan servicere dig og din båd på bedste vis.

Personlig og faglig betjening

Sejlerbixen beskæftiger idag 3 fultids, og i sæsonnen nogle deltidshjælpere. Vi er passionerede sejlere der har sejlet lidt af hvert gennem tiden. Vi deltager løbende i diverse kurser og seminarer for at kunne servicere dig og din båd på bedste vis.

bendixtilnet

Mads er vores altmuligmand. Han er i butikken, på værkstedet og på havnen. Mads er også aktiv sejler nu i motorbåd, men har ellers sejlet kapsejlads i meget forskelligt. Mads har været med fra starten, da det er ham som i sin tid startede det hele op.

lyngetilnet

Bent er vores allround hjælper når der skal bruges en extra hånd. Bent har sejlet hele livet i lidt forskelliget. Bent er altid i strålende humør, og ved som regel hvor alting er..

 

Vi støtter: 

Miljøvenligpakning    logo s