Historie

Sejlerbixen startede hjemme i vores kælder i 2003, efter alm arbejde. Lokalerne blev dog hurtigt for små, og efter flere udvidelser hjemme, tog vi det store skridt at flytte til vores nuværende adresse, Havnevej 25 på trafikhavnen i Struer.

Her er der blevet plads til en dejlig butik på 250m2. Sortimentet udvides til stadighed, så der er det meste man lige mangler. Vi fik også plads til at vise tingene pænt frem.

Sejlerbixen skal være Vestjyllands førende fysiske butik, hvor du kan gå på opdagelse og finde inspiration til fremtidige køb til båden.

Sejlerbixen´s nyeste tiltag er en ny webshop. Her kan du se hvad vi har på lager, og hvad vi kan få hjem i en fart. Vi sender selvfølgelig varene til dig, eller du kan afhente i butikken.  

Alt samlet på et sted

Sejlerbixen er meget andet end blot en butik. Vi servicerer også både og motorer. Vi har opvarmet værksted med kran. Her primer/bundmaler vi nye både for en kollega. Vi polerer og klargør både op til 50 fod. Vi laver alle former for monteringsopgaver som instrumenter, bov-hækpropeller, alle former for forsikringsskader og meget mere.

Sejlerbixen tilbyder også vinteropbevaring af din båd. Vi råder over 3 store lyse og tørre haller med alarm. Vi har også udendørsopbevaring på asfalteret aflåst plads. Vi har ialt 4500m2 indendørs og 3000m2 udendørsopbevaring, og har ca. 65 både stående. Der er plads til flere, så bare ring.

Sejlloftet bor hos os, og de kan reparere dine sejl, kalecher, cockpittelte, oversejl, hynder og rigtig meget andet, eller lave dig noget nyt.

Vores mål er, at du kun skal henvende dig ét sted for at få løst dine opgaver/problemer med din båd.

Personlig og faglig betjening

Sejlerbixen beskæftiger idag 3 fultids, og i sæsonnen nogle deltidshjælpere. Vi er passionerede sejlere der har sejlet lidt af hvert gennem tiden. Vi deltager løbende i diverse kurser og seminarer for at kunne servicere dig og din båd på bedste vis.

dorittilnet

Dorrit møder du primært i butikken. Hun er butiksuddannet og har været hos os i snart 4 år. Dorrit er inde i det meste og klarer frisk dine udfordringer.

larstilnet

Lars er vores "bådbygger". Lars kan bare det hele og er rigtig omhyggelig med sit arbejde. Lars er selv aktiv kapsejler og har sejlet meget forskelligt. Lars har været hos os siden starten af 2015 og bliver her i rigtig lang tid..

bendixtilnet

Mads er vores altmuligmand. Han er i butikken, på værkstedet og på havnen. Mads er også aktiv sejler nu i motorbåd, men har ellers sejlet kapsejlads i meget forskelligt. Mads har været med fra starten, da det er ham som i sin tid startede det hele op.

lyngetilnet

Bent er vores allround hjælper når der skal bruges en extra hånd. Bent har sejlet hele livet i lidt forskelliget. Bent er altid i strålende humør, og ved som regel hvor alting er..

 

Vi støtter: 

Miljøvenligpakning    logo s