Motorbåd

Her finder du de motorbåde vi formidler. Vi formidler bedre brugte både. Skal du have solgt din båd, så kontakt os for en uforbindende snak. Måske vi har en i vores kartotek der mangler din båd.Siden vil løbende blive opdateret, og har du nogen former for spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, ligesom du også altid er velkommen i butikken.

Fairline 42 Phantom, årgang 1997:

DKK 995.000

Fairline 42 er en engelsk bygget klassisk kvalitets motorbåd med lukket styrehus salon, agterdæk og flybridge. Båden fremtræder i pæn og vedligeholdt stand med hynder i lys Alcantare, mørkeblå gulvtæpper, og aptering i American cherry. Båden har 2 toiletter med brus og det ene toilet i forbindelse med gæstekahytten som har to køjer. 
Nedsat med 100.000 kr.

Motorsejler:

DKK 98.000

Stål motorsejler med ny motor.

"Solid motorsejler i stål. Båden er udstyret med 4 cyl Vetus motor/gear der har kørt ca 40 timer. Båden er med fint styrehus med spiseplads. Der er fint toilet og pantry og fine køjer i stævnen. Båden trænger til lidt maling men er ellers fin.

Båden står i Struer ved Sejlerbixen og kan besigtiges efter aftale. Sælger modtager gerne en seriøst bud."

Nimbus 2600, årgang 1989:

DKK 249.000

Nimbus 2600 er en velsejlende, klassisk kvalitetsbåd med 5 sovepladser. Båden er nem at manøvrere og har en lynhurtig og stabil cruiser.
Båden er rummelig, har smukke linjer, et stort cockpit, og du får virkelig meget båd for pengene. Ikke ryger båd med masser af komfort og udstyr.
Nyt teakdæk og stor motor. Båden står på havnen i Struer ved SejlerbiXen og vises frem efter aftale. Kan evt leveres top klargjort.

Nedsat med 40.000 kr.

Skagerak 720, årgang 1995:

DKK 179.000

Skagerak er en fin Norsk bygge snekke med rigtig gode sejlegenskaber. Båden har 4 sovepladser. Der er toilet med tilhørende holdingtank og håndvask med varmt og koldt vand. Der er et fint pantry med 2 blus og vask med varmt/koldt vand og et køleskab med lille fryser. Agter er der fint klapbord med plads til

4 personer omkring. Båden er udstyret med kraftig 48 hk Yanmar dieselmotor med lavt forbrug. Der er bovpropel, og en 7" farveplotter at navigerer efter.

Kalechen er fra 2016. Båden har haft 2 ejere og er godt vedligeholdt.

Alt i fortøjninger, fendere o.l. og extra reservedele medfølger sammen med nogle redningsveste. En rigtig fin båd som bør ses.