Sejlbåde

Her finder du de sejlbåde og motorsejlere vi formidler. Vi formidler bedre brugte både. Skal du have solgt din båd, så kontakt os for en uforbindende snak. Måske vi har en i vores kartotek der mangler din båd. Siden vil løbende blive opdateret, og har du nogen former for spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, ligesom du også altid er velkommen i butikken.

Feeling 1350, årgang 1986:

DKK 495.000

Fin 45 fods sejlbåd fra 1986 

Flot og meget rummelig 45 fods sejlbåd fra 1986 med ratstyring og stort cookpit. Der er telt til cookpittet. Båden har teakdæk. Båden har 3 store kahytter og der er fint plads til 8 sovende personer ombord.

Båden er malet med Alwgrip maling og står rigtig flot.

Der er 2 toiletter med holdingtanke og stort stuverum helt ude foran. Der er en stoor salon med stort pantry med komfur og hvad der skal bruges. Alt service/potter og pander medfølger. Der er fin særskilt navigationsplads med mange instrumenter. Båden har ankerspil, bovpropel og en ny Craftman diesel motor. Sejlene er fra 2012 og ikke brugt meget. Der er autopilot, varme, nødudstyr, redningsveste og meget mere..

Båden er i god stand i forhold til alderen. Båden står i vinterhal i Lemvig og kan besigtiges efter aftale. Komplet udstyrsliste fremsendes gerne.

LM 27, årgang 1974:

DKK 150.000

Stabil familiebåd med alt til sikker sejlads. Båden er ny klargjort med næsten ny motor og rigtig fine sejl. Båden kan evt. leveres sejlklar i vandet. Båden kan besigtiges i Struer efter aftale. Udstyrsliste kan mailes, og flere billeder er på vej.